Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk!

Logo

Céljaink, küldetésünk

Oldalunk célja a vásárlók tájékoztatása, hogy segítsük őket a vásárlás előtti döntéshozatalban. Erre azért van szükség, mert sajnos a csomagolásokon nincs megfelelő mennyiségű illetve részletezettségű információ. Nem titkolt küldetésünk, hogy a „GMO mentes-Egészségünk garanciája” logó elterjesztésével egyértelművé tegyük, hogy melyik termékek fogyaszthatók biztonságosan és melyik esetében áll fenn a veszély, hogy az egészségre ártalmasak lehetnek. Egyenlőre nem állnak rendelkezésre megfelelő tanulmányok, melyek bizonyítanák, hogy a mezőgazdasági termelést ipari szemléletté alakító, profit orientált vállalatok által „termelt” de valójában sorozat gyártott élelmiszereknek semmilyen egészségkárosító hatásai sincsenek. Az egészségünk megőrzésének érdekében garantált minősítésre van szükség. Szerintünk elengedhetetlen, hogy harmadik független szervezetként biztosítsuk a laborvizsgálatok pártatlanságát.

Ha Ön vásárló, akkor...

keresse logónkat a megvásárolni kívánt termékeken, és ezzel támogasson bennünket. Ha elég sokan teszünk így, akkor változást tudunk elérni. A mi erőnk a támogatóink számában van.
Ha oldalunk szimpatikus volt Önnek, akkor növelje támogatóink számát!


Ha Ön termelő, akkor...

ha biztosítani szeretné a vásárlóit arról, hogy Ön bizonyíthatóan az egészségre nem ártalmas termékeket árul, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az együttműködés jegyében. Mi segítünk a szükséges laborvizsgálatok elvégzésében, és a beszállítók ellenőrzésében. Ha rajtunk keresztül végezteti el a laborvizsgálatokat, akkor szerződött laborjaink olcsóbban nyújtják szolgáltatásaikat Önnek!

A tisztánlátás kedvéért

Semmilyen párt politikai befolyása alatt nem állunk. Nincsenek sem állami sem a magán tőke világából érkező támogatóink. Mi Önökhöz szólunk, Önökért.


Hírek

2014. augusztus 08.

image1

Megalakult az oldalunk, mert ebben a fontos mindannyiunkat érintő kérdésben szükség van civil, tudatos szerepvállalásra. Az állami szerepvállalás nem nyújt elég biztosítékot. Szerintünk csak egy független harmadik fél tudja szavatolni pártatlanságának köszönhetően az elfogulatlanságot.

2014. június 27.

image2

Mivel a boltok polcain bizonytalan eredetű termékek garmadájával találkozunk, ezért ha biztosra akarunk menni, akkor be kell vizsgáltatni ezeket az élelmiszereket. Fokozottan érvényes ez az országba ömlő külföldi termékekre. Ezt a feladatot vállaltuk mi föl, a független szervezetként való ellenőrzést.

Támogatók:

Támogasson minket Ön is!


Látogatók:


Hitvallásunk

A tudatos ember nem tud egyedül minden problémára választ találni. Mi abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy tisztában legyünk azzal, milyen táplálékhoz jutunk mi és a gyermekeink. Oldalunk célja a vásárlók tájékoztatása, hogy segítsük őket a vásárlás előtti döntéshozatalban.

Szolgáltatásaink

A termelőket ellenőrizve, a folyamatos laborvizsgálatokban segítséget nyújtva együtt biztosítani tudjuk, hogy ne károsítsuk egészségünket bizonytalan eredetű élelmiszerekkel. A rajtunk keresztül elvégzett ellenőrzések illetve vizsgálatok kedvezőbbek lesznek Önnek anyagilag.

Ajánlott termékek

Megpróbálunk minél több gyártóval, termelővel megegyezni, hogy Önök kedves Vásárlók egészséges termékek tudjanak vásárolni. A biogazdálkodás sem garancia, ha a vetőmag bizonytalan eredetű volt, ezt érdemes átgondolni. Csak egy független harmadik fél tudja szavatolni az elfogulatlanságot.